GENIE IN A BOTTLE BRAIN FREEZE 5 ML

14,50 KM

+
 • GENIE IN A BOTTLE BRAIN FREEZE 5 ML

  14,50 KM

  Request a Call Back

  •  Size Guide

   Size Guide

    Size Chest Waist Hips
    XS 34 28 34
    S 36 30 36
    M 38 32 38
    L 40 34 40
    XL 42 36 42
    2XL 44 38 44

    All measurements are in INCHES

    and may vary a half inch in either direction.

    Size Chest Waist Hips
    2XS 32 26 32
    XS 34 28 34
    S 36 30 36
    M 38 32 38
    L 40 34 40
    XL 42 36 42

    All measurements are in INCHES

    and may vary a half inch in either direction.

    Size Chest Waist Hips
    XS 34 28 34
    S 36 30 36
    M 38 32 38
    L 40 34 40
    XL 42 36 42
    2XL 44 38 44

    All measurements are in INCHES

    and may vary a half inch in either direction.

   •  Delivery & Return

    Delivery

    We ship to all 50 states, Washington DC.
    All orders are shipped with a UPS tracking number.
    Always free shipping for orders over US $200.
    During sale periods and promotions the delivery time may be longer than normal.

    Return

    Elessi will accept exchanges and returns of unworn and unwashed garments within 30 days of the date of purchase (14 days during the sales period), on presentation of the original till receipt at any store where the corresponding collection is available within the country of purchase.

    Your return will usually be processed within a week to a week and a half. We’ll send you a Return Notification email to notify you once the return has been completed.
    Please allow 1-3 business days for refunds to be received to the original form of payment once the return has been processed.

    Help

    Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.
    Email: contact@mydomain.com
    Phone: +1 (23) 456 789

   •  Ask a Question

    GENIE IN A BOTTLE BRAIN FREEZE 5 ML

    14,50 KM

    Ask a Question

      ... people are viewing this right now

    Guaranteed Safe CheckoutTrust

    Ovo ljeto odlučili smo osvježenje potražiti u koktelu vitamina te smo samo za Vas pripremili savršenu energetsku bombu pod nazivom Summer Smoothie!

    Kolekcija bogata vitaminom C, antioksidansima, neizostavnim neonskim bojama i bojama s efektom točkica savršena je kombinacija za vruće ljetne dane.

    Vaš omiljeni Genie in a bottle otputovao je u tople krajeve te sastavio menu na kojem se nalaze pineapple, kiwi, fruit diva, brain freeze, grapefruit, dragonfruit, papaya & chia.

    Novi proizvod koji će vas osvojiti na prvo mazanje ! Pravi „duh u bočici „ koji ispunjava sve Vaše želje ! „Genie in a bottle“ je tekući visoko pigmentirani color gel koji je prepun pigmenata ,dolazi u pakiranju sa ergonomskim kistom i odmah je spreman za korištenje . Molimo da pažljivo pročitate uputstva za korištenje prije kupovine !

    Genie in a bottle NIJE trajni lak, te se ne preporuča korištenje na klasične mekane baze od trajnog laka . #GIB je tekući color gel (pasta ) izuzetne pokrivnosti koji se koristi na obrađeni , jako dobro zaglađeni / obradjeni i pobuffani /builder gel . Radi svoje gustoće i potpuno drugačije teksture od trajnih lakova, potrebno je neko vrijeme za „prilagodbu“ na ovakve teksture kao i način rada ( pročitati pod uputstva za korištenje ) . Jednom kada ga zavolite – ništa drugo vam neće biti dovoljno dobro i prekrivno !

    – GIB / Genie in a bottle / je color gel na kistić izuzetno visoke viskoznosti ( gustoće ) . Na obradjeni builder gel ( ili acrygel ) sa položenim kistom uzeti dovoljnu količinu proizvoda, ne upirati sa kistom o podlogu , te nježno razvući boju / sredina , pa strane / . Bitno je ravnomjerno razvući boju kako bi cijeli nokat bio savršeno zaglađen i kako ne bi dobili zadebljanje na bočnim dijelovima .

    – ostaviti GIB par sekundi kako bi se sam nivelirao i rasporedio , pa tek onda u lampu ( preporucamo 2 x 2 nokta odjednom raditi , a palce uvijek posebno polimerizirati )

    – većina boja je apsolutno prekrivna u 1.sloju ( čak i nude boje a pogotovo neonci ! ) , ali uvijek preporučujemo 2 tanka sloja radi preciznosti

    – ukoliko niste sigurni da će Vam se svidjeti ovakva tekstura , uvijek prvo probajte jedan i uvjerite se sami

    -obavezna je uporaba lampi comby uv/led najmanje snage 48 W ( GIB se NEĆE osušiti u slabijim lampama )

    – sve naše boje iz GIB kolekcija su radjene i testirane samo na comby uv/led lampama min snage 48 W , ukoliko imate problem sa : smežuravanjem , točkicama ( balončićima ) boje koji se pojavljuju nakon sušenja , prvo provjerite sa kakvim lampama radite , da li su već za zamjenu i da li sigurno osiguravaju jačinu od 48 W koja je na njima navedena . Ukoliko ste sigurni da su lampe jake i provjerene snage, probajte nanositi GIB u tanjim slojevima , ravnomjerno te mu dozvoliti da se nivelira sam. Ukoliko na određenim mjestima na noktu ostane više boje , taj dio će se slabije polimerizirati.

    – GIB se nanose na obrađeni i zaglađeni builder gel ili acrygel sa položenim kistom i ravnomjernim nanosom boje

    – kada vam boja bude pri kraju a želite iskoristiti sve , jednostavno okrenite bočicu naopako kako bi sve mogli iskoristiti

    – boje na webu i društvenim mrežama mogu varirati ovisno od ekrana i same nemogućnosti prikazivanja iste boje na svim uređajima jednako

    Kategorija:
    Zatvori Moja korpa
    Close Recently Viewed
    Zatvori
    Zatvori
    Kategorije